Euroleague

Λεσόρ: «Ο Μήτογλου παίζει φανταστικά, πολλές φορές καλύπτει και εμένα»

Με αποθεωτικά λόγια για τον Ντίνο Μήτογλου μίλησε ο Ματίας Λεσόρ στην κάμερα της NOVA.

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύτιμη νίκη με 73-71 επί της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague και πήγε στο 4-4.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ματίας Λεσόρ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αποθέωσε τον Ντίνο Μήτογλου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο ίδιος στον αγώνα με τη λιθουανική ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που θέλει να είναι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ στην κάμερα της NOVA:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία με τον Ντίνο Μήτογλου, παίζει φανταστικά. Πολλές φορές καλύπτει και εμένα και σήμερα το έκανε γιατί δεν ήμουν στο επίπεδο που θέλω να είμαι.

Πέρα από την στατιστική του που είναι ήδη πάρα πολύ μεγάλη, είναι αυτός που κάνει και πράγματα που δεν πολυφαίνονται στην στατιστική, είναι πάρα πολύ μεγάλη η βοήθειά του.

Δεν θα έλεγα ότι κυριάρχησαν οι αντίπαλοι ψηλοί στη πρώτη περίοδο, καταφέραμε να αντιδράσουμε και να μπούμε και εμείς στις μάχες και έπαιξε έναν ρόλο αυτό.

Είναι ένα μάθημα για όλους το να μάθεις να κλείνεις τα παιχνίδια. Σήμερα κλείσαμε σωστά το παιχνίδι, είναι μια διαδικασία για εμάς να προσπαθούμε να κλείσουμε σωστά τα παιχνίδια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x