Euroleague

Πετρίδης: «Σκλήρυνε στο β' ημίχρονο και το γύρισε ο Παναθηναϊκός - Απίθανα πράγματα από Μήτογλου, λίρα εκατό ο Γκραντ»

Ο Γιώργος Πετρίδης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM πως ήρθε η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας χθες και γιατί αποκτάει διπλή αξία ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Ντίνου Μήτογλου και Τζέριαν Γκραντ.

Την -μια ακόμα- συγκλονιστική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου και την σκληράδα που έβγαλε στο δεύτερο ημίχρονο ανέδειξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης ως κύριες αιτίες της χθεσινής νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Το μόνο ψεγάδι για τον Μήτογλου ήταν ότι χθες ξεχάστηκε στην άμυνα κάποιες φορές. Πήγε έντονα στην βοήθεια και τον άφησε τον Σμιτς. Κάνει απίθανα πράγματα, τι να λέμε; Είναι συγκλονιστικός, παίζει συνέχεια αλλά τα δίνει όλα, παρά την τρομερή καταπόνηση. Και μιλάμε για πολύ ξύλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο σκληρός ο Παναθηναϊκός για αυτό και το γύρισε το παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις επέβαλλε το τέμπο της, πήγε το ματς σε χαμηλό ρυθμό. Αυτή η νίκη στο τέλος, ίσως παίξει κάποιο ρόλο. Όταν παίρνεις τη νίκη, χωρίς να παίζεις καλά, έχει διπλή αξία, σίγουρα τον δυναμώνει ψυχολογικά», σημείωσε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Γκραντ είχε σε τρίτο σερί παιχνίδι των «πράσινων» μηδέν λάθη, ενώ χθες «έσβησε» τον Έβανς και γενικά είναι… λίρα εκατό.

Ενώ ο Πετρίδης έκανε ειδική μνεία και στην παρουσία του κόσμου, σημειώνοντας πως οι πάνω από 13.000 φίλοι του Παναθηναϊκού με τον τρόπο τους «έσπρωξαν» την ομάδα.

Και πρόσθεσε πως ο Αταμάν έχει κλείσει το ροτέισον, γιατί θέλει το «τριφύλλι» να πάρει συνεχόμενες νίκες, αλλά θα πρέπει και οι υπόλοιποι παίκτες να… μπουν στην εξίσωση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x