Euroleague

Επική ατάκα Μάικ Τζέιμς για τον κόσμο του Ολυμπιακό: «Είναι καλό να έχεις φιλάθλους»

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για τους πολλούς οπαδούς που έχει ο Ολυμπιακός στο Κάουνας.

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε με χιούμορ και… αυτοσαρκασμό σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στο Κάουνας για το Final 4 σε αντίθεση με τη Μονακό.

«Είναι καλό να έχεις φιλάθλους», είπε ο Αμερικανός γκαρντ γελώντας και αφήνοντας να εννοηθεί πως η δική του ομάδα μάλλον δεν έχει ούτε κατά διάνοια αντίστοιχο αριθμό φιλάθλων ή τόσο εκδηλωτικούς.



«Είναι μεγάλη υπόθεση να είμαι εδώ. Νιώθω σαν να είναι η πρώτη μου φορά, γιατί πέρασαν τόσα χρόνια από την πρώτη (2016). Θέλω να απολαύσω τη στιγμή και να πάρουμε κάποιες νίκες», πρόσθεσε.

«Σε ένα Final 4 δεν υπάρχει φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο περίπου. Λένε ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα τρεις φορές την ίδια σεζόν και ίσως αυτό παίζει ρόλο. Όμως για μένα δεν υπάρχει φαβορί», δήλωσε.

Αναφορικά με τη δική του μακρά προϊστορία απέναντι στον Ολυμπιακό είπε: «Είναι άλλου είδος παιχνίδι αυτό. Έχω παίξει σε σειρές με τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα είναι νοκ άουτ. Νομίζω έχω παίξει μόνο έναν τελικό απέναντί τους, αλλά τώρα είναι διαφορετικό. Είναι πολύ καλή ομάδα, έκανε πολύ καλή χρονιά και θα έχει ενδιαφέρον. Τους έχουμε αντιμετωπίσει εννιά φορές ήδη την τελευταία διετία».

Τέλος, για το τι θα συμβούλευε τους συμπαίκτες του ως ο μοναδικός με εμπειρία Final 4, είπε: «Θα τους συμβουλεύσω να το διασκεδάσουν. Να είναι ήρεμοι, γιατί όταν είσαι νευρικός κάνεις λάθη. Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να παίξουν σε ένα Final 4 και πρέπει να το χαρούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x