Euroleague

Μακάμπι - Ολυμπιακός: Καλύτερος αμυντικά για να επιστρέψει νικητής

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι για την Ευρωλίγκα με στόχο την επιστροφή του στις νίκες μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στην Κωνσταντινούπολη.

Με παράδειγμα προς… αποφυγήν την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενερμπαχτσέ ο Ολυμπιακός σήμερα αντιμετωπίζει (21:05) εκτός έδρας την Μακάμπι. Οι ερυθρόλευκοι στο προηγούμενο τους παιχνίδι δεν είχαν καθόλου καλή εμφάνιση, ειδικά αμυντικά, στοιχείο το οποίο θα πρέπει να βελτιώσουν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στους Ισραηλινούς.

«Έχουμε έναν συνδυασμό ποιότητας και σκληράδας και εμείς. Θεωρούμε πως μπορούμε να ‘απλώσουμε’ το ρόστερ μας, να παίξουμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση και να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσω της αποφυγής των λαθών, των καλών αποφάσεων στην επίθεση και των ριμπάουντ», ανέφερε ο Γιωργος Μπαρτζώκας για τον σημερινό αγώνα και στα στοιχεία που θα αποτελέσουν «κλειδιά» για τη νίκη της ομάδας του.

«Είναι πάντα σημαντικό, γιατί δεν είναι μία ομάδα που τρέχει ιδιαίτερα στο transition, αλλά όταν παίζει με ενθουσιασμό βάζει και τον κόσμο στην εξίσωση. Ούτως ή άλλως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα στο Ισραήλ και τώρα έχει έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, γιατί είναι σε δύσκολη θέση η Μακάμπι μετά από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και πλέον πιέζεται για να μπει στην 8άδα», κατέληξε.

«Ξεκινάμε να παίζουμε ξανά μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ήμασταν εκτός. Αυτό θα έχει πολλές έννοιες, αλλά θα τιμήσουμε δύο σπουδαίους προπονητές της Μακάμπι και θα είναι επίσης το πρώτο στην 90ή επέτειο του συλλόγου»,
ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Μακάμπι - Ολυμπιακός: Καλύτερος αμυντικά για να ελπίζει

Μακάμπι - Ολυμπιακός: Καλύτερος αμυντικά για να ελπίζει

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x