Euroleague

Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο επιθετικό ταλέντο»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο (01/02, 21:45) στη Μαδρίτη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague.

Με δηλώσεις του, ο προπονητής της «Βασίλισσας», Τσους Ματέο, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», τονίζοντας πως η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει τεράστιο επθετικό ταλέντο, με παίκτες όπως οι Μπέικον και Γουίλιαμς, ενώ αναφέρθηκε και στις στο πόσο έχουν αλλάξει οι δύο ομάδες, αναφορικά με το πρώτο μεταξύ τους ματς στη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε. Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έβαλε επιθετικά προβλήματα απέναντι στη Ζαλγκίρις και πριν από αυτό έβαλε στον τοίχο τη Βίρτους. Έχουν τεράστιο επιθετικό ταλέντο, ο Μπέικον και ο Ουίλιαμς παίρνουν πολλές αποφάσεις στην επίθεση, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ονόματα όπως οι Ουόλτερς, Γκριγκόνις,Παπαγιάννης, Γκουντάιτις, Πονίτκα.

Έχουν μεγάλες δυνατότητες στο σκοράρισμα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε το παιχνίδι στον έλεγχό μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα στην οποία δεν μπορείς να δώσεις τίποτα. Πρέπει να συντρίψουμε την άμυνά τους και να ακολουθήσουμε το σχέδιο παιχνιδιού στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x