Euroleague

Μεγάλος διαγωνισμός: Ο ΣΠΟΡ FM σε στέλνει στην Πόλη για το Γαλατά-Ολυμπιακός

Το νέο concept ταξιδιών που κερδίζει συνεχόμενα όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους έχει να κάνει με τον αθλητικό τουρισμό.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να συνδυάσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό και παράλληλα να παρακολουθήσουν και από κοντά ένα παιχνίδι του αγαπημένου του club, ή ακόμα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα Formula 1 ή Moto GP ακόμα και αν θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο.

Η ομάδα του Grazytravel πλέον μπορεί να σου βρει το κατάλληλο πακέτο, που να περιέχει τη μεταφορά σου, τη διαμονή σου αλλά και τα εισιτήρια του αγώνα που θες να παρακολουθήσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο www.travel-sports.com . Τόσο απλά , τόσο γρήγορα.

Μπορείς να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία με ένα μόνο click!

Η συνεργασία με τον ΣΠΟΡ FM 94,6

Το νούμερο 1 αθλητικό πρακτορείο συνεργάζεται με τον νούμερο 1 αθλητικό ραδιοσταθμό και κληρώνουν από σήμερα μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου στις 12:00 π.μ. ένα μπασκετικό EUROLEAGUE 3ήμερο στη Κωνσταντινούπολή. Ένας τυχερός ακροατής, μαζί με έναν φίλο/η του θα κερδίσει τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή και τα εισιτήρια του ματς μεταξύ GALATASARAY και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στις 11 Νοεμβρίου.

Εάν δεν καταφέρεις να είσαι ο νικητής , μπορείς να κλείσεις το 3ήμερο αυτό ταξίδι , έτοιμο και οργανωμένο από τους ειδικούς του Grazy Travel με ένα κλικ στο http://www.travel-sports.com/ ή με ένα τηλεφώνημα στο 210.3237333

GrazyTravel λοιπόν…. το μόνο εξειδικευμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο στα αθλητικά γεγονότα.

Δες όλα τα πακέτα που μπορεί να σ’ ενδιαφέρουν εδώ.

Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x