Η Μονακό έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί και πανηγύρισε ξανά νίκη μετά από πέντε αρνητικά αποτελέσματα. Θύμα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη ήταν η Μπασκόνια η οποία γνώρισε πικρή ήττα με σκορ 102-92 για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους, ενώ είχε τρία ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Δίπλα στον Αμερικανό στάθηκε επάξια και ο Μίροτιτς ο οποίος σταμάτησε στους 16 πόντους. Από πλευράς Μπασκόνια ξεχώρισε ο Φόρεστ με 15 πόντους, τέσσερις ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ.
Δυναμικά μπήκε στην αναμέτρηση η Μονακό και έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της, καθώς δεν επέτρεψε στη Μπασκόνια σε κανένα σημείο της πρώτης περιόδου να πάρει το προβάδισμα, την οποία και ολοκλήρωσε στο +5 (29-24).
Οι Ισπανοί δεν έμειναν σαφώς με δεμένα τα χέρια και στο δεύτερο δεκάλεπτο πήραν το προβάδισμα, μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ 50-46.
Στην τρίτη περίοδο έγινε ο κακός χαμός με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκορ και τη Μονακό να ολοκληρώνει το δεκάλεπτο με το χαμηλότερο δυνατό προβάδισμα (74-73).
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όμως η Μονακό πάτησε το γκάζι και με φόρα καθάρισε το ματς πανηγυρίζοντας εν τέλει τη νίκη με 102-92.
Τα σετ: 29-24, 46-50, 74-73, 102-92
Διαβάστε Επίσης
Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι» Τα έδωσε όλα ο Παναθηναϊκός αλλά τον πλήγωσε ο Μπόλντγουιν σε νεκρό χρόνο Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας: Στο 16-12 ο Παναθηναϊκός και χαμός με τετραπλή ισοβαθμία στη ζώνη των play-in Σύρραξη στο φινάλε του θρίλερ, προκάλεσε ο Μπόλγντουιν, έχασε την ψυχραιμία του ο Λεσόρ Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το θρίλερ και την ήττα του Παναθηναϊκού από τη ΦενέρμπαχτσεΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






