Euroleague

Μπαρτζώκας: «Αυτή η νίκη είναι πραγματικά σπουδαία - Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 74-69 επί της Βίρτους Μπολόνια.

Με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, κυρίως στην άμυνα, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή και νίκησε 74-69 τη Βίρτους Μπολόνια, στο ΣΕΦ, υπερκαλύπτοντας το -2 της ήττας στον πρώτο γύρο.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτηρίζοντας «σπουδαία» τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε στους τραυματίες ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR (14/03).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στη Βίρτους για το ώριμο παιχνίδι της. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που ξέρουν πως να δημιουργήσουν σουτ για τους εαυτούς τους, έχουν και τον Σενγκέλια που ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι στο ποστ, το σκοράρισμα και τη δημιουργία. Δεν είναι τυχαίο αυτό που έχουν καταφέρει έως τώρα. Αυτή η νίκη είναι πραγματικά σπουδαία. Ειδικά κάτω από αυτές τις συνθήκες, χωρίς τον Ουόκαπ, με τον Ουίλιαμς-Γκος να έρχεται μετά από ένα μήνα με μία προπόνηση, με τον Μήτρου-Λονγκ να έχει μισή προπόνηση, χωρίς τον Λαρεντζάκη.

Δεν είναι μόνο το πώς εκτελείς, αλλά και πώς προετοιμάζεις το παιχνίδι. Ήμασταν διστακτικοί και καθόλου αποφασιστικοί στο πρώτο μέρος, ειδικά στην άμυνα. Έπρεπε να κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός, έπρεπε να καλύψουμε την απουσία του καλύτερου αμυντικού μας. Το κάναμε εκπληκτικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν δεχθήκαμε πέντε και βάλαμε 20 πόντους. Άλλαξε εντελώς η εικόνα του αγώνα. Είχαμε πολλά λάθη και λίγες ασίστ στο πρώτο μέρος, αυτό άλλαξε στο δεύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, στον κόσμο, θα συνεχίσουμε».


Για το πότε θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες: «Σύντομα θα έχουμε εικόνα για τους τραυματίες. Έχουμε ένα team εκπληκτικό, τους κάνουν διπλές και τριπλές θεραπείες, χθες τελείωσαν στις 22:30. Ουόκαπ και Λαρεντζάκης δεν μπορούσαν να παίξουν απόψε, ελπίζω στο ντέρμπι να μπορούν να παίξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x