Euroleague

Μπαρτζώκας: «Έχουμε παίκτες που δεν είναι εγωιστές»

Στο ομαδικό παιχνίδι του Ολυμπιακού και στη διάθεση των παικτών του να μοιράζουν την μπάλα, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.

Αρκετά ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη (102-74) επί της Μπάγερν, αλλά κυρίως με τη διάθεση των παικτών του να παίξουν ομαδικά, ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Προφανώς δεν έχουμε να πούμε πολλά για το σημερινό παιχνίδι. Οι παίκτες μας μίλησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν θέληση επιθετικά. Παίξαμε απλά και πασάραμε την μπάλα αρκετά. Και στα δύο ημίχρονα επιθετικά ήμασταν πραγματικά καλοί, αμυντικά χαλαρώσαμε λίγο στην 3η περίοδο και η Μπάγερν σκόραρε 30 πόντους, δείχνοντας την ικανότητα να σουτάρουν με πέντε παίκτες. Ήταν μία σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες και τους φιλάθλους μας, τώρα θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών.

Για την προσέγγιση του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα: «Δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά δεν γίνεται σε μία μέρα. Οι παίκτες αρχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτού του είδους το μπάσκετ. Δεν είναι εγωιστές, παίζουν για τον συμπαίκτη τους και φτάνεις σε αυτό το σημείο. Δεν γίνεται κάθε φορά, στο 3ο δεκάλεπτο η Μπάγερν σούταρε καλά και έμεινε κοντά. Σκοράραμε 100+ πόντους χωρίς τρανζίσιον, βρίσκαμε τον ανοιχτό παίκτη. Οι παίκτες έχουν πειστεί πως με αυτόν τον τρόπο όλοι μπορούν να έχουν νούμερα. Αν φεύγει η μπάλα γρήγορα από κάθε παίκτη έχουμε 26-27 ασίστ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε παίκτες οι οποίοι δεν είναι εγωιστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x