Euroleague

Μπαρτζώκας: «Κλειδί η έντασή μας στην άμυνα»

Στην καλή άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, απέδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη (80-70) του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος την απέδωσε στη μεγάλη ένταση που είχαν οι παίκτες του στην άμυνα, αλλά και στην καλή δημιουργία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το ματς:

«Νομίζω ότι το κλειδί του παιχνιδιού ήταν η έντασή μας στην άμυνα. Αν και επιτρέψαμε μερικά ανοικτά σουτ από τον Λαπροβίτολα, ήταν ο κύριος στόχος αμυντικά, να μην του επιτρέψουμε το ανοικτό παιχνίδι. Ήμασταν πολύ συνεπείς στην άμυνα και ελέγχαμε το παιχνίδι μέσω της άμυνάς μας και αρχίσαμε να κινούμε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Μοιράσαμε πολλές ασίστ και σκοράραμε πολλά τρίποντα και κάναμε μερικά καλά πικ με τον Μπολομπόι.

Θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμησή μου στους φιλάθλους που ήρθαν εδώ για να μας στηρίξουν και φυσικά στην ομάδα μας, στους παίκτες, για μια πολύ καλή εμφάνιση αυτή την περίοδο. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις εδώ, αλλά αυτό είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x