Euroleague

Μπαρτζώκας: «Μετράει η νίκη, αλλά και το ότι ήρθε σε αυτή την έδρα που δεν είναι εύκολη για κανέναν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως έχει ιδιαίτερη σημασία που έγινε στο ΟΑΚΑ, μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.

Χαρούμενος για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολιάζοντας το παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Ήμασταν συνεπείς αμυντικά για 40 λεπτά. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μπει στο παιχνίδι. Ωστόσο στο τέταρτο πήραμε καλές αποφάσεις, παίξαμε καλά επιθετικά και αμυντικά. Είχαμε τον έλεγχο του ματς. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με 12 νίκες. Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για τη σημερινή εμφάνιση και για όσα έκαναν γενικά στον πρώτο γύρο».

Για το αν τον ικανοποιεί ο τρόπος που εξελίχθηκε το ματς: «Δεν το έχω σκεφτεί. Ιδανικό θα ήταν να μην γίνει το come back. Χάσαμε το μυαλό μας, πήραμε βιαστικά σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός έβαλε μακρινά και δύσκολα σουτ. Αυτό που είπα στη διακοπή ήταν ότι τα plays που κάναμε επιθετικά ήταν προσωπικότητας και ομαδικά. Αμυντικά ήμασταν συγκεντρωμένοι, αν εξαιρέσεις κάποια μακρινά σουτ, περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό. Η επίθεση μας ήταν στα γνωστά στάνταρ. Μετράει η νίκη, αλλά και το ότι έγινε σε αυτή την έδρα, δεν είναι εύκολη για κανέναν και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι»

Για το αν οι παίκτες επαναπαύτηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο: «Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάποιοι παίκτες έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, παρασύρονται από ενθουσιασμό. Όταν λέμε να κοντρολάρουμε τα συναισθήματα αυτό εννοούμε. Πρέπει να είσαι κυνικός σε ένα τέτοιο παιχνίδι, να μην παίρνεις αποφάσεις με ρίσκο».

Για το ρόστερ: «Δεν θα έλεγα ότι είναι μειωμένος ο ρόλος παικτών. Έχουμε και τα παιχνίδια πρωταθλήματος, διπλασιάζεται ο χρόνος. Έχουμε πιο βαθύ ρόστερ. Νιώθω ότι και παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα θα μπορούσαν να παίξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x