Euroleague

Ο κόουτς της εξέδρας: Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της ο Παναθηναϊκός

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει όλα όσα πήγαν στραβά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με συνέπεια τον διασυρμό του «τριφυλλιού» από τους Σέρβους.

Οι «πράσινοι» ήταν μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της και δεν κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στο ματς.

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει στο sport-fm.gr όλα όσα πήγαν στραβά.

Αναλυτικά:
Ο ασταμάτητος Γουότερς στην αρχή του αγώνα: Ο Ερυθρός Αστέρας βασίστηκε πολύ στον Γουότερς στην εκκίνηση του παιχνιδιού. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε «συμμετοχή» στους 12 πρώτους πόντους της ομάδας του (10 πόντοι, 1 ασίστ) και άναψε τη σπίθα. Την ίδια ώρα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» δεν κατάφεραν να τον περιορίσουν και του έδιναν συνεχώς χώρους για να εκτελεί.

Τα υπερβολικά πολλά λάθη: Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο έχοντας 13 λάθη, αριθμός απαγορευτικός για εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ έκλεισε το 40λεπτο με 19 στο σύνολο. Κι όλα αυτά ενώ οι «πράσινοι» έδωσαν 8 μόλις ασίστ. Σε ένα ακόμα ματς οι παίκτες του Πρίφτη δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν.

Η εξωπραγματική αστοχία στα τρίποντα: Ομάδα με 3/22 σουτ έξω από τα 6,75μ. (13,6%) δεν μπορεί να έχει τύχη σε εκτός έδρας αγώνα. Το «τριφύλλι» αστοχούσε ακόμα και στα ελεύθερα τρίποντα, με συνέπεια να μην πάρει την απαιτούμενη ώθηση που χρειαζόταν στον επιθετικό τομέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x