Euroleague

Τι δουλειά θα έκαναν αν δεν ήταν μπασκετμπολίστες: Αστροναύτης ΜακΚίσικ, ψαράς Κάνααν, ιερέας Μπλακ!

Παίκτες που συμμετέχουν στο Final-4 της Euroleague κλήθηκαν να επιλέξουν το επάγγελμα που θα έκαναν αν δεν ήταν αθλητές, με τους Μακίσικ, Κάνααν, αλλά και τον Τζον Μπράουν της Μονακό να ξεχωρίζουν.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στο Final-4 της Euroleague χαλαρώνουν λίγες ώρες πριν μπουν σε ρυθμούς ημιτελικών. Με την ευκαιρία αυτή, η Euroleague κάλεσε κάποιους από αυτούς να επιλέξουν τι επάγγελμα, που δεν σχετίζεται με το μπάσκετ, θα μπορούσαν να κάνουν και κάποιες από τις απαντήσεις ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστες.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ απάντησε με βεβαιότητα πως θα ήταν αστροναύτης, όπως και ο Ντζανάν Μούσα, ενώ σίγουρος εμφανίστηκε και ο Άλεξ Πίτερς, ο οποίος θα ήταν επαγγελματίας παίκτης γκολφ.

Ο Ταρίκ Μπλακ ήταν ο μοναδικός... αναποφάσιστος, αφού θα ήταν είτε επιχειρηματίας και μεσίτης, είτε ιερέας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, είχαν οι απαντήσεις του Αϊζάια Κάνααν και του Τζον Μπράουν της Μονακό, αφού ο πρώτος θα επέλεγε να γίνει ψαράς και ο δεύτερος... εκτελεστής!

Ο Άλφα Ντιαλό θα ήταν γιατρός, ο Ντόντα Χολ οδηγός φορτηγού, ο Φαμπιέν Κοζέρ πυροσβέστης, ο Γιοάν Μακουντού πωλητής αυτοκινήτων, ο Τζόελ Μπολομπόι μεσίτης και οι Ελί Οκόμπο, Τζόρνταν Λόιντ κτηνίατρος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x