Euroleague

Απίθανες ατάκες και αποθέωση Σλούκα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από συμπαίκτες, σταφ και Αγγελόπουλους στα αποδυτήρια μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ. Οι απίθανες ατάκες που ακούστηκαν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ολυμπιακός απέδρασε με τρίποντο του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή από την έδρα της Φενέρμπαχτσε (71-72) και απέχει μία νίκη από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, ο γκαρντ των Πειραιωτών γνώρισε την αποθέωση από όλους. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φώναζε συνεχώς «Έλα ρε Κώστα, έλα ρε Κώστα!», ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπιασε με… κεφαλοκλείδωμα αγάπης τον λυτρωτή της ομάδας.

«Θα πάθουμε εγκεφαλικό ρε μ@@@@α!», μονολογούσε ο Κώστας Παπανικολάου, που ήταν ακόμη σε… σοκ από το φινάλε.

Ο φροντιστής της ομάδας, Δημήτρης Πασχόπουλος, έλεγε στον διεθνή άσο «Από το σπίτι σου το’ βαλες!», ενώ ο Μουστάφα Φαλ έκανε πλάκα λέγοντας πως τον ανάγκασε να τρέξει μέχρι τα αποδυτήρια μετά από τέτοια κούραση.

Πιο ψύχραιμος από όλους ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος κάλεσε όλους τους παίκτες για το καθιερωμένο «ζντο», στο φινάλε του οποίου οι παίκτες του Ολυμπιακού έλεγαν «one more». Δηλαδή μία ακόμη νίκη για να έρθει η πρόκριση στο Final 4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x