Euroleague

Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας για Παρτίζαν οι Μπραζντέικις και Σίκμα

Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν έμειναν οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, οι οποίοι αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν δύο ακόμη «πληγές» λίγη ώρα πριν το τζάμπολ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Παρτίζαν για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Συγκεκριμένα, εκτός 12άδας έμειναν οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Λιθουανός γκαρντ τέθηκε νοκ άουτ καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο, την ίδια ώρα όπου ο Αμερικανός φόργουορντ έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο του αριστερού του ποδιού.

Κάπως έτσι, τα προβλήματα και οι απουσίες απόψε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αυξάνονται... επικίνδυνα, καθώς, εκτός των Μπραντζέικις και Σίκμα, νοκ άουτ βρίσκεται και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Το θετικό απόψε για τον Ολυμπιακό, είναι η επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος δεν είχε παίξει προχθές, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, για λόγους προφύλαξης.

Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ματς με την Παρτίζαν: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάναν, Μιχάλης Λούντζης, Τζορτζ Πάπας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Βενιαμίν Αμπόσι, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Τανούλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x