Euroleague

Για την… ανάκαμψη απέναντι στην Παρτίζαν ο Ολυμπιακός

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρτίζαν, στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Να βάλει τέλος στο σερί των δύο ηττών θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Παρτίζαν στο ΣΕΦ (19/10, 21:15, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Novasports Prime), για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όσο και οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με το… αριστερό στη διπλή εβδομάδα, ενώ αμφότεροι είναι στο 1-2. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έρχεται από μία κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Αρμάνι, χάνοντας 65-53 στο Μιλάνο.

Από ‘κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα κατέβει με συν έναν παίκτη κόντρα στην Παρτίζαν. Κι αυτό γιατί αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος δεν είχε παίξει –για λόγους προφύλαξης- κόντρα στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα. Άρα, μοναδικός απών για τους νταμπλούχους Ελλάδας παραμένει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Από την άλλη, η Παρτίζαν έρχεται από την πρώτη εντός έδρας ήττα στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν κατάφερε να περιορίσει την «καυτή» Μπαρτσελόνα και παρά την κατάμεστη «Σταρκ Αρίνα», έχασε με σκορ 92-83. Ένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα έχουν και οι «ασπρόμαυροι», καθώς δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο άλλοτε «πράσινος», Ματέους Πονίτκα, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο.

Στο μεταξύ, το καλοκαίρι η Παρτίζαν έχασε δύο σημαντικούς συντελεστές της και συγκεκριμένα τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και τον Ντάντε Έξουμ, ο οποίος επέστρεψε στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Μάβερικς. Πάντως, η Παρτίζαν ενισχύθηκε με παίκτες από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και συγκεκριμένα με τους Φρανκ Καμίνσκι και Πέρι Ντόζιερ, οι οποίοι είναι ρούκι στην Ευρωλίγκα, ενώ επέστρεψε ο διεθνής Σέρβος γκαρντ, Όγκνιεν Γιάραμαζ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Τζόρντι Αλιάγα (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x