Euroleague

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Εκτός προπόνησης Γουόκαπ και Παπανικολάου

Ο Γουόκαπ αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση από την προπόνηση, ενώ ο Παπανικολάου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, πονοκεφαλιάζοντας τον Ολυμπιακό εν όψει Μπαρτσελόνα.

Δύο πολύ σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εν όψει της έναρξης της σειράς των playoffs με την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»,

Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο να πετάξει για την Βαρκελώνη την Τρίτη το μεσημέρι. Οι δύο πολύτιμοι παίκτες αναμένεται να είναι σε αυτή, αλλά η ετοιμότητά τους για το πρώτο παιχνίδι θα διαπιστωθεί στις επόμενες προπονήσεις.

To πρώτο ματς της σειράς θα γίνει την Τετάρτη (22:00) και το δεύτερο την Παρασκευή (22:00), προτού η σειρά μεταφερθεί στο ΣΕΦ.

Περιττό να πούμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία Γουόκαπ και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, στην άμυνα και όχι μόνο. Ο Τεξανός γκαρντ έχει φέτος 8,7 πόντους, 4,8 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 10,4 στην αξιολόγηση σε 26:54 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην Ευρώπη, ενώ ο αρχηγός μετρά 7,4 πόντους, 3,6 πόντους, 2,9 ασίστ και 9,4 στην αξιολόγηση σε 25:28 κατά μέσο όρο προσφέροντας πολλά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x