Ελλάδα

Ζέρβας: «Τα στοιχεία για να κάνει ο Ολυμπιακός break με την Μπαρτσελόνα-Δεν έχει στοχοποιηθεί άλλος όσο ο Μπαρτζώκας»

Το ρεπορτάζ-σχόλιο του Νίκου Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του μπρα-ντε-φερ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Ακούστε τι είπε για το ξέσπασμα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Ευρωλίγκας μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μπάσκετοι» των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά, στάθηκε στο γεγονός ότι το απουσιολόγιο των Πειραιωτών είναι λευκό, αλλά και στην κατάσταση των Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ, οι οποίοι επέστρεψαν πρόσφατα στη δράση.

Εξήγησε γιατί μπορεί να αποτελέσει παίκτη-κλειδί της σειράς ο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και σε ποιους τομείς του παιχνιδιού πρέπει να βελτιώσει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα τις προηγούμενες ημέρες, με τον ίδιο να τοποθετείται έπειτα από τον αγώνα με τον Προμηθέα, τόσο στο flash interview, όσο και στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν ένα ξέσπασμα για μία ιστορία που υποβόσκει εδώ και καιρό. Δεν θέλω να δικαιολογήσω όλες τις συμπεριφορές του κόουτς Μπαρτζώκα. Πολλές φορές εκείνος, όπως και ο κόουτς Αταμάν, έχει εκρήξεις στον πάγκο, διαμαρτύρεται πιο έντονα απ’ όσο πρέπει. Ήταν απόρροια μίας στοχοποίησης που υπάρχει εδώ και τρία χρόνια. Το ψάχνω πολύ φιλότιμα, αλλά δεν θυμάμαι άλλη τέτοια σε παίκτη/προπονητή/παράγοντα. Σε ό,τι αφορά τη δική του συμπεριφορά, επηρεάζεται από αυτό και όταν πάει σε ένα γήπεδο, όπου είναι γεμάτο στα court seats, από ανθρώπους που του βρίζουν ό,τι έχει και δεν έχει και με πολύ άσχημο τρόπο, αντιδράει παραπάνω από τα εσκαμμένα, όπως και παραπάνω από τον χαρακτήρα του, για όσους τον ξέρουμε. Δεν είναι αυτός που δείχνει όταν χτυπιέται. Πρέπει να το ελέγξει, για να μην δίνει πατήματα, αλλά και για να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Ωστόσο, κάτι πρέπει να γίνει. Δεν θυμάμαι εγώ στην ιστορία του αθλητισμού παγκοσμίως ένας ιδιοκτήτης ομάδας να βρίζει ανοιχτά αντίπαλο προπονητή. Αν αυτό είναι αποδεκτό… τι να πω… με ξεπερνάει. Έκανε υπομονή ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια. Έτσι θα είναι από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός, θα απαντάει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x