Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει το «παρών» στη Sunel Arena, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο σούπερ σταρ του τένις, κατά την προσφιλή του συνήθεια από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, παρακολουθεί τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» και επισκέπτεται το γήπεδο όποτε του δίνεται η ευκαιρία.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αφού δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα της Σερβίας. Μάλιστα, ο Νόβακ βρέθηκε στο παρκέ πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.
In the building, couldn’t miss this could he?
— EuroLeague (@EuroLeague) November 6, 2026
Always good to see you @DjokerNole ?? https://t.co/icTv8to2QC
Δείτε τις φωτογραφίες:
https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/26/11/06/chzochfpsgh_213402.jpg
https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/26/11/06/sfdchgfpsohxb_213452.jpg
https://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/26/11/06/chpszchopsbnom_213530.jpg
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






