Euroleague

Την Τετάρτη 26/04 το Game 1 του Ολυμπιακού με τη Φενέρ - Το πρόγραμμα της σειράς

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 26 Απριλίου τη Φενέρμπαχτσε στο Game 1 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερβεί το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε στα playoffs της Ευρωλίγκας, ώστε να βρεθεί στο Final 4 της διοργάνωσης που διεξάγεται φέτος στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία με πλεονέκτημα έδρας, εκεί όπου στην «καυτή» ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το 2/2, πηγαίνοντας στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη για να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και ώρες των πρώτων αγώνων της σειράς, με το Game 1 να διεξάγεται την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 21:45 και το δεύτερο παιχνίδι δύο ημέρες αργότερα (Παρασκευή 28/04, 21:30), ), αμφότερα στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το τρίτο αγώνα της σειράς που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 3 Μαΐου (20:45), ενώ, αν χρειαστεί η σειρά να πάει και σε τέταρτο ματς, τότε αυτό θα γίνει και πάλι στην Πόλη την Παρασκευή 05/05 (20:45).

Τέλος, σε περίπτωση που οδηγηθεί σε Game 5 το ζευγάρι, τότε η σειρά θα επιστρέψει και πάλι στο Φάληρο, με το παιχνίδι να διεξάγεται είτε στις 9, είτε στις 10 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σειράς Ολυμπιακός-Φενέρ:

Game 1: Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε, ΣΕΦ, 26 Απριλίου στις 21:45
Game 2: Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε, ΣΕΦ, 28 Απριλίου στις 21:30
Game 3: Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός, Ulker Sports Arena, 3 Μαΐου στις 20:45
Game 4: Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός, Ulker Sports Arena, 5 Μαΐου στις 20:45 (αν χρειαστεί)
Game 5: Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε, ΣΕΦ, 9 ή 10 Μαΐου (θα ανακοινωθεί, αν χρειαστεί)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x