Euroleague

Μυθικό πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό με 58 πόντους και 19 ασίστ!

«Έσπασε τα κοντέρ» ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, διαλύοντας τους μέχρι στιγμής πρωτοπόρους με 58 πόντους και 19 ασίστ.

Ένα από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε δει, έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε δυναμικά από το πρώτο λεπτό του αγώνα, υποχρεώνοντας τους Τούρκους σε ένα εικοσάλεπτο που θα θέλουν... γρήγορα να ξεχάσουν!

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με σκορ 58-31 απέναντι της μέχρι στιγμής πρωτοπόρου Φενέρ, έχοντας νούμερα που παραπέμπουν σε... ολόκληρο παιχνίδι και όχι μισο! Συγκεκριμένα, έχουν δώσει 19 (!) ασίστ για 7 λάθη, ενώ σουτάρουν με το απίστευτο 23/33 εντός πεδιάς (9/16 τρίποντα).

Δεν φτάνει όμως μόνο τι έχουν κάνει επιθετικά, αλλά και τι δεν έχουν επιτρέψει στη Φενέρ να κάνει. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει μέχρι στιγμής 5 ασίστ για 11 λάθη, ενώ έχει «σπάσει τα καλάθια» με 31% στα σουτ εντός πεδιάς (9/29).

Σε ατομικό επίπεδο, ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ήδη από το πρώτο μέρος 16 πόντους, ενώ άλλους 10 έχει προσθέσει ο Λαρεντζάκης, ενώ ο πρώτος σκόρερ της Φενέρ, Ντέβιν Μπούκερ, έχει μόλις 6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x