Οι λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά κόστισαν στον Ολυμπιακό την ήττα με σκορ 76-74 από την Μπαρτσελόνα. Η πλειοψηφία των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέθεσε και την… ψυχή τους για το ροζ φύλλο, αλλά τελικά δεν… χαμογέλασαν.
Η κριτική των παικτών (με άριστα το «10»):
Χάρισον (1): Όσους πόντους έβαλε, τόση και η βαθμολογία του. Μόλις 1 πόντος συγκομιδή και τα μόλις 7:41’’ που αγωνίστηκε αντικατοπτρίζουν την προσφορά του στο ματς. Πρόλαβε να είχε 0/1 δίποντο και 0/1 τρίποντο.
Χαραλαμπόπουλος (1): Ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα, αλλά ήταν εντελώς εκτός αγώνα σε άμυνα και επίθεση και γι’ αυτό μέτρησε μόλις 3:59’’ στο παρκέ.
Λαρεντζάκης (7): Στο πρώτο του παιχνίδι μετά το Τελ Αβίβ και τον τραυματισμό του. Μπορεί να είχε μόλις 3π. με 1/5 τρίποντα, αλλά πάλεψε, έτρεξε και βοήθησε αρκετά.
Σπανούλης (8): Επιστροφή στις καλές βραδιές για τον αρχηγό. Πήρε τις ζόρικες επιθέσεις τις έβαλε και θυσίασε πολλές φορές το κορμί του. Θα μπορούσε να είχε ακόμη περισσότερη επίδραση στο ματς, πηγαίνοντας και στη γραμμή των βολών, αλλά δεν είχε την... τύχη του Μίροτιτς.
Σλούκας (7): Σημαντική και η δική του συνεισφορά στο παιχνίδι με 11 πόντους και 5 ασίστ. Στο τέλος έδειξε κάποια σημάδια κούρασης και έκανε κάποια λάθη. Ήταν και μοιραίος εν μέρει με το χαμένο φόλοου.
Μάρτιν (7): Μπορεί να είχε μόλις 5 πόντους, αλλά έδωσε μεγάλες μάχες με τον Ντέιβις, έβαλε το κορμί του, βούτηξε για χαμένες μπάλες. Όπως ο Σλούκας, έτσι και εκείνος έχασε το φόλοου και την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση.
Πρίντεζης (7): Αρκετά καλή παρουσία και για τον υπαρχηγό. Είχε 10 πόντους και καλάθια σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού, όπου μαζί με τον ΜακΚίσικ ξεκίνησαν την αντεπίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο, για την ανατροπή.
Ζαν-Σαρλ (6): Ούτε κακός, αλλά ούτε και σούπερ. Είχε 6 πόντους με 3/3 δίποντα, 4 ριμπάουντ.
Τζένκινς (6): Αμυντικά για ακόμη μία βραδιά ήταν πολύ καλός. Κυνήγησε τους αντιπάλους του, έβαλε τα χέρια του και «χάλασε» αρκετές επιθέσεις.
Έλις (8): Το καλύτερό του παιχνίδι –τουλάχιστον φέτος- με τον Ολυμπιακό. Αν και μπήκε νωθρά στο ματς, στη συνέχεια ήταν αυτό που προσδοκούσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας το καλοκαίρι. Τρομερός στα ριμπάουντ (13 συνολικά εκ των οποίων τα 6 επιθετικά) και τελείωσε καλά τις φάσεις μπροστά. Θα μπορούσε να προσφέρει και περισσότερα, αλλά «φορτώθηκε» γρήγορα με φάουλ, όπου ορισμένα από αυτά ήταν πολύ αυστηρά…
ΜακΚίσικ (8): Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Χάρη σε εκείνον και τη μεγάλη του ενέργεια γύρισε το παιχνίδι στην τρίτη περίοδο και οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί που ήταν στο -12, προσπέρασαν και ήταν σε θέση να διεκδικήσουν τη νίκη με το τέλος. Είχε και 4/6 τρίποντα, αλλά το μοναδικό του... αγκάθι ήταν τα 2/7 δίποντα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






