Euroleague

Ο ΜακΚίσικ επέλεξε τους καλύτερους «παγκίτες» της Ευρωλίγκας

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ κλήθηκε να διαλέξει την καλύτερη second-unit της Ευρωλίγκας, συμπεριλαμβάνοντας τον εαυτό του και έναν ακόμη παίκτη του Ολυμπιακού.

Ένα εντυπωσιακό σερί καλών εμφανίσεων έχει χτίσει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε game changer για τον Ολυμπιακό από τον πάγκο, όντας καθοριστικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τη Ζάλγκιρις, αλλά και στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο, έχει δημιουργήσει τη φήμη ενός από τους κορυφαίους «έκτους παίκτες» σε όλη τη διοργάνωση.

Η συγκυρία αυτή έδωσε στο BasketNews την ευκαιρία να ρωτήσει τον ΜακΚίσικ ποιους θεωρεί τους κορυφαίους παγκίτες στην Ευρωλίγκα, έτσι ώστε να συγκροτήσει την κορυφαία πεντάδα αναπληρωματικών μαζί με τον εαυτό του.

«Σίγουρα θα πάρω τον Λαρεντζάκη», είπε όσον αφορά την πρώτη του επιλογή, ενώ εφού έλαβε... απαγόρευση να επιλέξει άλλον παίκτη του Ολυμπιακού, συνέχισε «θέλω και τον Άλφα Ντιαλό, είναι φοβερός παίκτης». Τέλος, όσον αφορά τις θέσεις των ψηλών, σχολίασε «θα πάρω τον Γιαμπουσέλε στη θέση "4" και για πεντάρι θα διαλέξω τον Τόνιε Τζεκίρι, ήμασταν συμπαίκτες στη Γκαζιαντέπ οπότε είμαστε πολύ δεμένοι και τα πήγαμε καλά εκείνη τη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x