Euroleague

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού έμειναν εκτός Telekom Center χωρίς εισιτήριο

Αδιανόητη ήταν η προσέλευση του κόσμου για τον τελικό της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με χιλιάδες «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται έξω από το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τρομερές εικόνες καταγράφηκαν έξω από το Telekom Center πριν τον μεγάλο τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με χιλιάδες φίλους των «ερυθρόλευκων» να βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου χωρίς εισιτήριο.

Η δίψα του κόσμου για παρουσία στον μεγάλο τελικό ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα αρκετοί να μεταβούν στο γήπεδο ακόμη και χωρίς να έχουν εξασφαλίσει θέση στις εξέδρες, ελπίζοντας πως θα βρουν κάποιον τρόπο να μπουν την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, αρκετοί φίλαθλοι προσπάθησαν να περάσουν στους ελέγχους χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να υπάρξει και κυνηγητό με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Παρά την προσπάθεια να μπουν στο γήπεδο, παρέμειναν τελικά εκτός εγκατάστασης, ψάχνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή μία ευκαιρία για είσοδο στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x