Euroleague

Ομπράντοβιτς: «Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι - Ευχαριστώ τους παίκτες μου που εμπιστεύονται το πλάνο»

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη της Παρτίζαν επί του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR στάθηκε εξαιρετικά στο Βελιγράδι και έφτασε κοντά στη νίκη, όμως τελικά ηττήθηκε στην παράταση με σκορ 92-87 από την Παρτίζαν, πέφτοντας στο 6-5 και χάνοντας το σερί 4 ροζ φύλλων που έτρεχε στην Ευρωλίγκα!

Μετά την αναμέτρηση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε και συνεχάρη τους παίκτες του για την επιμονή που έδειξαν ώστε να επιστρέψουν στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε στον λόγο που έπαιξε λιγότερο στο δεύτερο μέρος ο Φρανκ Καμίνσκι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:

Για την νίκη απέναντι στο «τριφύλλι»: «Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου που εμπιστεύονται το πλάνο μας. Πάλεψαν μέχρι το τέλος και έτσι μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Πήγαμε στην παράταση και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για τον Φρανκ Καμίνσκι, την τεχνική ποινή που δέχτηκε και τον μειωμένο χρόνο του στην επανάληψη: «Ο λόγος είναι απλός. Δέχτηκε ένα χτύπημα και δεν μπορούσε να παίξει. Ήρθε και μας είπε πως δεν μπορούσε να παίξει. Δέχτηκε ένα χτύπημα στα πλευρά, μας είπε πως δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Θα δούμε πώς είναι, δεν ξέρω κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x