Euroleague

Όσμαν: «Να είμαστε σταθεροί για 40 λεπτά, η Μπασκόνια είναι ομάδα που δεν τα παρατά»

Ο Τσέντι Όσμαν τόνισε την ανάγκη του Παναθηναϊκού να παραμείνει 40 λεπτά πιστός στο αγωνιστικό του πλάνο κόντρα στην Μπασκόνια που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. «Καλό που επιστρέφουμε στην έδρα μας».

Ο Τσέντι Όσμαν εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από τις αναμετρήσεις της Euroleague, με την έναρξη άλλης μιας εβδομάδας κατά την οποία θα διεξαχθεί διπλή αγωνιστική.

Ενόψει του ματς της Τρίτης με την Μπασκόνια στο Telecom Center Athens, ο Τούρκος φόργουορντ ανέφερε:

«Παίζουν καλά τώρα επιθετικά, είναι καλή ομάδα. Προφανώς η άμυνα θα είναι κλειδί. Πρέπει να είμαστε σταθεροί για 40 λεπτά. Είναι πάντα καλό να επιστρέφουμε στην έδρα μας. Είναι μία ομάδα που δεν τα παρατά. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο πλάνο του παιχνιδιού».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού στο ματς της Τρίτης, απάντησε: «Να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x