Euroleague

Έριξε στο καναβάτσο τη Ρεάλ η Ούνιξ!

Τη σούπερ έκπληξη με «όπλα» την άμυνα και την έδρα πραγματοποίησε η Ούνιξ Καζάν, καθώς επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 65-58 και ανέβηκε στο 3-4, με τους Μαδριλένους να είναι πια στο 5-2.

Τη μεγάλη έκπληξη μέσα στο Καζάν έκανε η Ούνιξ, καθώς επικράτησε 65-58 της Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στο 3-4, τη στιγμή που το σύνολο του Πάμπλο Λάσο κατέγραψε τη δεύτερη ήττα της (5-2).

Μεγάλο όπλο για τους γηπεδούχους ήταν η αμυντική τους προσήλωση, με αποκορύφωμα την τέταρτη περίοδο, στην οποία άφησαν τους Μαδριλένους μόλις στους 7 πόντους, με την Ούνιξ να έχει συνολικά 14 κλεψίματα, ενώ το… χεράκι του έβαλε ο Ερτέλ στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, που χάρισε την κατοχή δύο φορές στους Ρώσους.

Χεζόνια και Βοροντσέβιτς είχαν από 13 πόντους, ενώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν φανερά σε πολύ χαμηλότερες ταχύτητες διασώθηκαν οι Ταβάρες (15π.) και Γιαμπουσέλι (13π.).

Το ματς

Το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα είχε χαμηλό σκορ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά τοου αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες ήταν νευρικές, με την Ούνιξ να παίρνει τα ηνία του προβαδίσματος και μάλιστα έφτασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό με το 21-11. Ήταν αναμενόμενη η αντίδραση των Ισπανών, που σημάδεψαν στη ρακέτα και τον Ταβάρες, ενώ και ο Γιουλ είχε κάποιες εκλάμψεις, με το ημίχρονο να κλείνει στο 35-34.

Αντίστροφοι ήταν οι ρόλοι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πολύ καλύτερα, έφτασε τη διαφορά και στους 7 πόντους (41-48), αλλά η Ούνιξ σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το παιχνίδι, κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο 49-51. Στην τέταρτη περίοδο κάθε καλάθι πανηγυριζόταν σαν… γκολ, με το τρίποντο του Αλμπάλδε στα 3 λεπτά πριν από τη λήξη (55-58) να δημιουργεί συνθήκες φαβορί. Ωστόσο, η Ούνιξ διατήρησε την ψυχραιμία της και με τις χορηγίες του Ερτέλ έφτασε σε ένα εντυπωσιακό 10-0, διαμορφώνοντας το τελικό 65-58.

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 35-34, 49-51, 65-58

Ούνιξ Καζάν-Ρεάλ Μαδρίτης 65-58

Ούνιξ Καζάν-Ρεάλ Μαδρίτης 65-58

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x