Euroleague

Επική ατάκα Σερέλη σε Πετρίδη για το ενδεχόμενο νέων συγκινήσεων: Απ' ό,τι μαθαίνω είσαι ευσυγκίνητος, οπότε το εύχομαι!

Ο Χρήστος Σερέλης είπε μια επική ατάκα στον Γιώργο Πετρίδη, σχετικά με τη συγκίνηση του τελευταίου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Φενέρ.

Ενημερωμένος σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 φάνηκε πως είναι ο Χρήστος Σερέλης!

Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη σχετικά με τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης, όμως του επιφύλασσε μια επική ατάκα στο τέλος της συνέντευξης!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με το αν αναμένονται περισσότερες συγκινήσεις την ημέρα του τελικού (26/05, 21:00), ο Σερέλης απάντησε «Απ' ό,τι μαθαίνω είσαι ευσυγκίνητος, οπότε το εύχομαι», αναφερόμενος προφανώς στον έντονο τρόπο με τον οποίο έζησε ο Γιώργος Πετρίδης την πρόκριση των «πρασίνων» επί της Φενέρ.

@sporfm946

Η επική ατάκα του Χρήστου Σερέλη στον Γιώργο Πετρίδη !? Ενημερωμένος σε σχέση με όσα συμβαίνουν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο άμεσος συνεργάτης του Αταμάν μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη για τον τελικό της Ευρωλίγκας. Στο τέλος της συνέντευξης του επεφύλασσε μια επική ατάκα, σχετικα με τον έντονο τρόπο που έζησε την πρόκριση των "πράσινων" στον τελικό. #panathinaikos #sporfm #euroleague #fyp

? πρωτότυπος ήχος - sporfm946




@sporfm946 Συγκλονιστικός Γιώργος Πετρίδης, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, στη μεγαλειώδη πρόκριση του Παναθηναϊκου στον τελικό του #finalfour #paobc #fyp #euroleague ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x