Euroleague

H προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Uber Arena μέσα από την κάμερα του sport-fm.gr

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στην Uber Arena του Βερολίνου, μία μέρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε για το Final Four.

Η... καρδιά του Παναθηναϊκού AKTOR «χτυπάει» στο Βερολίνο, αφού η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι έτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας στο Final Four.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν χωρίς προβλήματα την τελευταία τους προπόνηση πριν τον μεγάλο ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε (24/05, 19:00), με την απεσταλμένη δημοσιογραφική ομάδα του sport-fm.gr να βρίσκεται εκεί και να σας μεταφέρει μέσα από τα πλάνα της στην Uber Arena του Βερολίνου.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ ο Τζέριαν Γκραντ έκανε δηλώσεις στον Χρήστο Ρομπόλη.

Δείτε τα πλάνα του sport-fm.gr:

@sporfm946 Έτοιμος για πρόκριση ο Παναθηναϊκός! Η τελευταία προπόνηση των «πράσινων» ενόψει του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Final 4 της Euroleague. #panathinaikos #sporfm #euroleague #fyp #foryou ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x