Euroleague

Παπαπέτρου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον bwinΣΠΟΡ FM και στον Γιώργο Πετρίδη έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενόψει του ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Φενέρμπαχτσε!

Δηλώσεις στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Βερολίνο, Γιώργο Πετρίδη, έκανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου!

Ο φόργουρντ του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του σπουδαίου ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε (24/5, 19:00) και για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι έτσι ώστε να πανηγυρίσει και την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δείξουν την τεράστια θέλησή τους στο παρκέ και προσθέτοντας ότι άπαντες θα δώσουν τα πάντα για φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για το τι λέει στους νεότερους της ομάδας, ως έμπειρος πλέον σε Final 4 : «Η προετοιμασία μας δεν είναι διαφορετική από κάθε άλλο μεγάλο παιχνίδι. Η θέληση υπάρχει, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και όταν είσαι προετοιμασμένος για μία μεγάλη στιγμή, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις το 100%. Να μην αγχωθείς παραπάνω για το τι θα συμβεί. Να είμαστε σίγουροι από πριν ότι θα μπούμε και θα δώσουμε το 100%».

Για το πού κρίνονται αυτά τα παιχνίδια: «Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Σίγουρα η σκληράδα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όπως και η θέληση. Πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ, να παίξουμε πολύ δυνατά. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν, ενώ και η τύχη πάντα παίζει ρόλο».

Για τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τη Φενέρ: «Έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία αυτό το παιχνίδι. Καθαρά μπασκετικά δεν παίζουν ρόλο, αλλά μερικές ιστορίες είναι ωραίες για τον κόσμο».

Το μήνυμά του για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ μετά από τόσα χρόνια και δεν θέλουμε να χαραμίσουμε την ευκαιρία. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x