Euroleague

Πετρίδης: «ΟΑΚΑ και άμυνα μπορούν να δώσουν τη νίκη στον Παναθηναϊκό – Έχει σπάσει πολλές παραδόσεις φέτος»

Ο Γιώργος Πετρίδης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τις δυσκολίες του ματς με τη Μπαρτσελόνα, που έχει την παράδοση υπέρ της, και τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε μια ακόμα νίκη.

Με την δύναμη της έδρας και της… άμυνάς του, ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κερδίσει σήμερα και το δύσκολο ματς με τη Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το βλέπουν παιχνίδι με το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό, είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ υψηλό εμπόδιο η Μπαρτσελόνα, ένας πολύ καλός αντίπαλος. Δεν ξέρω αν έχει κάνει καλό το πως εξελίχτηκε το ματς των Καταλανών, πριν από 48 ώρες. Έχαναν κάποια στιγμή με 25 πόντους, το μάζεψαν, αλλά στο τέλος άνοιξε πάλι η διαφορά και έχασαν με 12 από τη Φενέρ. Υπάρχει και το πνευματικό, αλλά και το πόσες δυνάμεις έχουν ξοδέψει. Ο Παναθηναϊκός αν έχει την εικόνα που παρουσιάζει στο ΟΑΚΑ το τελευταίο τρίμηνο, όπου έχει επτά συνεχόμενες νίκες μην το ξεχνάμε, παίρνει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση από τον κόσμο και ειδικά στην άμυνα τσακίζει κόκαλα, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την νίκη. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αμυντική του προσήλωση. Ο Βιλντόσα θα είναι στην 12άδα αλλά δεν πιστεύω ότι θα τον χρησιμοποιήσει πολύ ο Αταμάν, σε ένα ματς που θα πέφτουν κορμιά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει από το 2018 την Μπαρτσελόνα και έχει χάσει δέκα σερί ματς αλλά και ότι η ομάδα του Αταμάν έχει «σπάσει» φέτος πολλές παραδόσεις.

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι θα χρειαστούν και ο έβδομος και ο όγδοος παίκτης του Παναθηναϊκού ενώ ο Τούρκος προπονητής περιμένει περισσότερα πράγματα από αυτούς που θα έρθουν από τον πάγκο, όπως ο Χουάντσο ή ο Μπαλτσερόφσκι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x