Euroleague

«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός: Δεν πάνε Μιλάνο ούτε και οι Γ. Καλαϊτζάκης - Αγραβάνης!

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό για το εκτός έδρας ματς με την Αρμάνι αφού Γιώργος Καλαϊτζάκης και Δημήτρης Αγραβάνης έχουν ενοχλήσεις και δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή για Ιταλία.

Ούτε το… κλισέ «με μισή ομάδα» δεν φαίνεται ικανό να περιγράψει την κατάσταση στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (23/02) αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο για την 25η αγωνιστική της Euroleague…

Κι αυτό γιατί, πέραν των Λευτέρη Μποχωρίδη-Αρτούρας Γκουντάιτις και των διεθνών με την Εθνική Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Νεοκλή Αβδάλα, προέκυψαν δύο ακόμα νέες απώλειες για το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, εκτός της προπόνησης του Παναθηναϊκού έμειναν σήμερα (22/02) και οι Γιώργος Καλαϊτζάκης που είχε ενοχλήσεις στη μέση και Δημήτρης Αγραβάνης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς και αυτοί θα μείνουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι των «πράσινων» στην Ιταλία, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται για τον Χρήστο Σερέλη.

Αντιθέτως, στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα θα είναι οι: Λι, Γουόλτερς, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Τόμας, Παπαγιάννης, Μπέικον, Γουίλιαμς, Μαντζούκας και Σαμοντούροβ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x