Euroleague

Ο Γιώργος Πετρίδης τρελαίνεται στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM για την εβδομη κούπα του Παναθηναϊκού!

Δείτε σε βίντεο το τελευταίο λεπτό του τελικού της Ευρωλίγκας και του θριαμβού του Παναθηναϊκού, όπως το περιέγραψε ο συγκινημένος Γιώργος Πετρίδης!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έγραψε ένα έπος στο Βερολίνο, καθώς ταπείνωσε την μέχρι πρότινος ασταμάτητη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 95-80 και σήκωσε την ονειρική έβδομη Ευρωλίγκα του με απίθανο Σλούκα.

Όπως είναι λογικό, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργος Πετρίδης, έζησε και πάλι πολύ έντονα και με συγκίνηση την αναμέτρηση, καλώντας μάλιστα τους φίλους της ομάδας να... πετάξουν τις παλιές τους φανέλες, καθώς πρέπει σε αυτές να προστεθεί πλέον το έβδομο αστέρι!

Δείτε βίντεο:

@sporfm946 Η μοναδική περιγραφή του συγκινημένου Γιώργου Πετρίδη στο τελευταίο λεπτό του τελικου του Παναθηναϊκού ?? #panathinaikos #euroleague #fyp #sporfm #realmadrid ? original sound - sporfm946


«Ο... διάβολος Σλούκας εξαφάνισε τα όνειρα της Ρεάλ»: Η αντίδραση των Ισπανών στο έβδομο του Παναθηναϊκού! Οι 13 συγκλονιστικές φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο! Τρελό γλέντι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με... μπουγέλα και σαμπάνιες! Σλούκας στον bwinΣΠΟΡ FM: Ζω ένα όνειρο, πανάξιοι πρωταθλητές Ευρώπης - Ευχαριστώ Γιαννακόπουλο, υπερήφανος για Αταμάν! «Πετάξτε ό,τι μπλούζες είχατε»: Η επική περιγραφή του Γιώργου Πετρίδη για το έβδομο αστέρι του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x