Euroleague

Πρίφτης: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην καθιερωμένη Flash Interview δεν είχε διάθεση να αναλύσει την νικηφόρα εμφάνιση του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ανέφερε πως η ομάδα του έπαιξε ένα καλό παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στην καθιερωμένη πλέον Flash Interview της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε σαφώς χαρούμενος για το θετικό αποτέλεσμα επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 87-86, όμως απέφυγε τις λεπτομέρειες που έκριναν τη ρότα της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε πως υπήρχε συγκέντρωση από πλευράς «πρασίνων» και πως σε γενικές γραμμές η ομάδα του είχε ένα καλό ματς.

«Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς, μια καλή νίκη. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Ήταν πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας πως είχαμε 18 ασίστ και 5 λάθη. Επίσης, παίξαμε κάποιες καλές άμυνες. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Φυσικά, ήταν θετικό πως κλείσαμε τα εντός έδρας της φετινής Euroleague με μια ωραία νίκη. Είναι κρίμα που δεν κάναμε περισσότερες νίκες μέσα στη σεζόν. Όμως, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού και το αν αποτελεί τόνωση ηθικού αυτή η νίκη: «Οπωσδήποτε. Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη και στη ψυχολογία μας, το χρειαζόμασταν. Προφανώς και ο κόσμος που έρχεται να μας υποστηρίξει χρειάζεται μια τέτοια βραδιά. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε κάποια πράγματα, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σωστά και να τα κάνουμε πιο συχνά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει μπροστά μας αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x