Euroleague

Χαμός στο ΟΑΚΑ από τους φίλους του Παναθηναϊκού για το ρεκόρ του Σλούκα στις ασίστ που ξεπέρασε τον Σπανούλη

Χαμός έγινε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ από τους φίλους του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της είδησης πως ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη σε ασίστ στην ιστορία της Euroleague!

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του και έκτη στα τελευταία επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα πέτυχε το βράδυ της Τρίτης (09/01) ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος και επικράτησε με σκορ 83-76 της Αναντολού Εφές στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 20ή αγωνιστική της διοργάνωσης!

Εκ των πρωταγωνιστών για τους «πράσινους» ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος σε σχεδόν 22 αγωνιστικά λεπτά μέτρησε 9 πόντους και ισάριθμες ασίστ, συγκεντρώνοντας 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Μάλιστα, το αποψινό ματς ήταν και βραδιά ρεκόρ για τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος έφτασε τις 1609 ασίστ στην Euroleague, ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη στην σχετική λίστα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση όλων των εποχών της διοργάνωσης!

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ για το σχετικό ρεκόρ, με τους χιλιάδες φιλάθλους του «τριφυλλιού» να κάνουν... χαμό για τον Σλούκα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x