Euroleague

«Το πεπρωμένο μου»: Ποστάρισμα με τριφύλλι από τον Σλούκα και μήνυμα αγάπης για τη σύζυγό του

«Πράσινο» ποστάρισμα από τον Σλούκα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Εφές.

Το «χτύπημα» του Σλούκα για Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και για τη σύζυγό του.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με νίκη στη νέα διαβολοβδομάδα, λυγίζοντας με 83-76 την Εφές στο ΟΑΚΑ και από τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν αναμφίβολα ο 34χρονος άσος. Αφού βρέθηκε στην 3η θέση των πασέρ της διοργάνωσης, κάνοντας… προσπέραση στον άλλοτε συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς, ο Κώστας Σλούκας έκανε δύο στορι στο Instagram, αναφέροντας τη λέξη ομάδα στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο ανέβασε φωτογραφία του και από κάτω ένα τριφύλλι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Σλούκας: Το «πράσινο» ποστάρισμα - Η ανάρτηση για τη σύζυγό του
Σλούκας: Το «πράσινο» ποστάρισμα - Η ανάρτηση για τη σύζυγό του

Ξεχωριστή είναι και η σημερινή ημέρα για τον γκαρντ των «πράσινων», καθώς έχει γενέθλια η σύντροφός του και δεν παρέλειψε να κάνει σχετική ανάρτηση.

«10 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη μέρα για μένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου. Η γυναίκα που θα με στιγμάτιζε. Η γυναίκα που βρισκόταν απο πάντα βαθιά στα όνειρά μου. Η καλύτερη μαμά για τα παιδία μου αλλα και η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσε η μοίρα να επιφυλάσσει για μένα. Με 2 λέξεις το άλλο μισό μου, τοσο απλά. Χρόνια σου πολλά», αναφέρει ο Κώστας Σλούκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x