Euroleague

Παροξυσμός για τα εισιτήρια του τελικού: Αναμένονται πάνω από 7.000 φίλοι του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει διπλάσιο (ίσως και περισσότερο) κόσμο από τον ημιτελικό στο πλευρό του στον μεγάλο τελικό. Τρέλα για ένα εισιτήριο, δυσκολίες στη μετακίνηση προς Βερολίνο.

Σε ένα… μικρό ΟΑΚΑ αναμένεται να μετατρέψουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR την Uber Arena για τον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ την Κυριακή (21:00).

Στους περίπου 3.500-4.000 που ήταν παρόντες στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε κι ασφαλώς έχουν εξασφαλισμένη θέση και για τον τελικό, αναμένεται να προστεθούν άλλοι τόσοι ή και περισσότεροι για το μεγάλο ματς απέναντι στους Μαδριλένους.

Αποστολή στο Βερολίνο, Χρήστος Ρομπόλης

Ήδη αρκετοί φίλοι της Φενέρμπαχτσε αλλά και του Ολυμπιακού σπεύδουν να πουλήσουν τα δικά τους εισιτήρια, προκειμένου να μειώσουν το κόστος ενός-ούτως ή άλλως-πολύ ακριβού ταξιδιού. Παράλληλα, αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» είναι ήδη από χθες στο Βερολίνο χωρίς εισιτήριο και κάνουν… δια ζώσης προσπάθειες να βρουν θέση για τον τελικό, ενώ χιλιάδες ακόμη αναμένονται από την Ελλάδα και άλλες χώρες στη γερμανική μεγαλούπολη, είτε έχοντας ήδη κάνει τα κουμάντα τους για εισιτήριο, είτε με την ελπίδα να βρουν εδώ.

Η δυσκολία, ίσως και μεγαλύτερη από την εύρεση εισιτηρίου, έχει να κάνει με την εύρεση τρόπου μετακίνησης στο Βερολίνο. Οι πτήσεις όλες είναι κλεισμένες ή πανάκριβες (ακόμη και κοντά στα 1.000 ευρώ τα αεροπορικά!), με τους φιλάθλους να αναζητούν πτήσεις για κοντινές πόλεις ώστε να κάνουν το ταξίδι μέσω άλλης «στάσης» στο Βερολίνο, ενώ κάποιοι αμέσως μετά τον τελικό αποφάσισαν να ξεκινήσουν οδικώς από την Ελλάδα (η διαδρομή είναι περίπου 25 ώρες συνολικά, χωρίς στάση)! Πάντως φαίνεται πως γίνονται προσπάθειες για ναυλώσεις τσάρτερ, που αναμένεται να λύσουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της μετακίνησης.

Ασφαλείς εκτιμήσεις για το πόσος επιπλέον κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να γίνουν, αφού η ΚΑΕ δεν αναμένεται να πάρει εισιτήρια (ή τουλάχιστον όχι πολλά( από επιστροφές και ουσιαστικά κάθε φίλαθλος θα πρέπει μεμονωμένα να αναζητήσει μια θέση στον τελικό. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως οι πιο… απαισιόδοξες προβλέψεις μιλούν για 7-8 χιλιάδες φίλους του εξάστερου στην Uber Arena την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x