Euroleague

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που έμειναν στην «Uber Arena» φώναζαν «Κώστας Σλούκας» στο +23 της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού!

Την ευκαιρία να πικάρουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού έλαβαν οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού AKTOR που έμειναν στην «Uber Arena» για τον ημιτελικό των Πειραιωτών με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τους οπαδούς του Ολυμπιακού πίκαραν οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού AKTOR που έμειναν στην «Uber Arena» για το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Final Four της Euroleague.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των «πρασίνων» -οι οποίοι νωρίτερα είδαν την ομάδα τους να παίρνει σπουδαία πρόκριση επί της Φενέρ για τον τελικό- έβλεπαν την ισπανική ομάδα να είναι καταιγιστική κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό τους.

Με τους Πειραιώτες, λοιπόν, να βρίσκονται στο -23 (47-24) στο 2ο δεκάλεπτο οι οπαδοί του «τριφυλλιού» φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Κώστα Σλούκα. Ως πικάρισμα φυσικά, για τη μετακίνηση του Έλληνα άσου από τον Ολυμπιακό στην ομάδα τους το περασμένο καλοκαίρι και για την εξαιρετική πορεία που έχει διαγράψει τη φετινή σεζόν.

Εν συνεχεία, δε, φώναξαν και «παίξτε σκάκι» ως πικάρισμα, αυτή τη φορά, για το παρατσούκλι «σκακιστής» που συνοδεύει τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Υπενθυμίζεται ότι το εισιτήριο κάθε φιλάθλου συμπεριλαμβάνει και τα τέσσερα παιχνίδια του Final Four, τα οποία φυσικά μπορεί να παρακολουθήσει ανεξαρτήτως εάν παίζει ή όχι η ομάδα του. Εξού και αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR παρέμειναν στην «Uber Arena» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x