Euroleague

Η Παρτιζάν ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Κατάμεστη θα είναι η «Stark Arena» το βράδυ της Μ. Παρασκευής (14/04, 21:30), με τη Παρτιζάν να ανακοινώνει sold out για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Σε μια γεμάτη και κατάμεστη «Stark Arena» καλείται ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν το βράδυ της Μ. Παρασκευής (14/04, 21:30), σε αναμέτρηση για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο σύλλογος της Σερβίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους «πράσινους», κάτι που σημαίνει, πως η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα έχει στο πλευρό της περίπου 20.000 φιλάθλους!

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Παρτιζάν ανακοινώνει sold out στη φετινή χρονιά, καθώς, το ίδιο είχε συμβεί και με τον Ολυμπιακό - αλλά και σε άλλα παιχνίδια της - για τη διοργάνωση.

Να θυμίσουμε, πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου έχει μεγάλο κίνητρο στο ματς με το «τριφύλλι» καθώς θέλει να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των playoffs της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x