Euroleague

Περάσοβιτς: «Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες ο Ολυμπιακός»

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρωλίγκας αυτή την στιγμή χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενόψει του ματς με την Ούνιξ Καζάν.

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει την Ούνιξ Καζάν απέναντι στον Ολυμπιακό (3/12, 18:00), σύμφωνα με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρωλίγκας αυτή την στιγμή.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρωλίγκα αυτή την στιγμή. Έχουν πάρει νίκες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους στα τελευταία ματς. Επίσης, έχουν μία από τις καλύτερες άμυνες της λίγκας, ενώ διαθέτουν ποιότητα σε κάθε θέση. Αρκετοί λένε ότι είναι σοβαροί υποψήφιοι για το Final Four, γι’ αυτό περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό ματς. Θα έχουμε τύχη, μόνο εάν παίξουμε πραγματικά καλά», ήταν τα λόγια του Κροάτη κόουτς.

Από την πλευρά του, ο Αϊζέια Κάνααν είπε: «Ανυπομονώ για ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Το τελευταίο διάστημα παίζουν πολύ καλά, αλλά και εμείς. Έχουμε όλη την πόλη στο πλευρό μας και ανυπομονώ για το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x