Ελλάδα

Πετρίδης: «Η καλύτερη εβδομάδα του Παναθηναϊκού - Θα… βοηθήσει τον Γκριγκόνις η απουσία του»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο 2Χ2 του Παναθηναϊκού στη Euroleague και στο πως το «κόψιμο» του Γκριγκόνις θα τον βοηθήσει να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης για την απόδοση του Παναθηναϊκού στα δύο παιχνίδια του απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν.

«Πολύ καλή εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, μετά τον Ιανουάριο του ‘20 κάνει το 2Χ2 σε διαβολοβδομάδα. Ειδικά στο ματς με τη Βιλερμπάν, στα πρώτα 30 λεπτά ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός, με τρομερή ενέργεια, διάρκεια και διάθεση στην άμυνα. Είχε ισορροπία, μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλάρωσαν υπερβολικά οι παίκτες. Ο Ράντονιτς στάθηκε σε αυτό μετά το ματς. Τώρα επιτρέπεται, αλλά απέναντι στη Ρεάλ ή τον Ολυμπιακό… Καλά έκανε ο Ράντονιτς και το επισήμανε, είναι θέμα νοοτροπίας», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι Γουίλιαμς και Γουόλτερς είχαν αδειάσει από δυνάμεις, λόγω του προηγούμενου κοντινού αγώνα των «πράσινων» και ενδεχομένως να μπορούσε να τους ξεκουράσει ο Ράντονιτς.

Ερωτηθείς για τον Γκριγκόνις, ο Πετρίδης σημείωσε ότι αφενός δεν έχουμε δει τον… κανονικό Γκριγκόνις ακόμα, αφετέρου πως περισσότερο μπερδεύει παρά βοηθάει τώρα τον Παναθηναϊκό και το διάστημα της απουσίας του θα κάνει καλό σε όλους.

Ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει το «τριφύλλι» το επόμενο δεκαήμερο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και το οποίο μπορεί να του... αλλάξει την μοίρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x