Euroleague

Πετρίδης: «Μεγάλο το πρέπει με Άλμπα για τον Παναθηναϊκό – Ευκαιρία να κάνει το 4x4 και να φτιάξει την ζωή του»

Ο Γιώργος Πετρίδης ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει την Άλμπα και να χτίσει ένα νικηφόρο σερί, ενώ εξήγησε πως θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο Βερολίνο.

«Είναι ένα μεγάλο πρέπει για τον Παναθηναϊκό το ματς με την Άλμπα. Πέρυσι υπέστη μια πολύ βαριά ήττα στο Βερολίνο και ήταν η αιτία για να ξεκινήσουν οι αλλαγές τότε, με τον ερχομό του Μπέικον και όχι μόνο. Γενικότερα είναι ένα ματς που μπορεί να κάνει μια αρχή και να χτίσει ένα καλό σερί νικών, έχει τρία ματς εντός έδρας μετά. Είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει το 4x4 και να φτιάξει την ζωή του στην διοργάνωση. Είναι μια καινούργια ομάδα, υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα τραυματισμών, οπότε υπάρχει μια υπομονή και από τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε ιδιαίτερο το στυλ παιχνιδιού της γερμανικής ομάδας και σημείωσε ότι το «τριφύλλι» πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό, επιβάλλοντας τον δικό του και δείχνοντας πως είναι κυρίαρχο.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι περιμένει ο Ναν να κάνει το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσο θα τον χρησιμοποιήσει ο Αταμάν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x