Euroleague

Πετρίδης: «Να ανοίξει το ροτέισον και να εμπιστευτεί και άλλους παίκτες ο Αταμάν - Αυτά είναι τα κλειδιά για τη Ρεάλ»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού AKTOR αναφέρθηκε μέσω του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» έκανε έναν μίνι-απολογισμό για την χθεσινοβραδινή ήττα της ομάδας από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, αναφέροντας πως το ζήτημα ήταν ξεκάθαρα στην πνευματική ετοιμότητα της ομάδας.

Παράλληλα, στάθηκε και στο κλειστό ροτέισον του Εργκίν Αταμάν, εκφράζοντας την άποψή του πως θα πρέπει ο Τούρκος προπονητής να κοιτάζει περισσότερο στον πάγκο του και να εμπιστευτεί και άλλους παίκτες, αφού, στο τέλος κάθε αγώνα, οι βασικοί, βγάζουν σημάδια κόπωσης και έλλειψης καθαρού μυαλού.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην αυριανή δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο της Ευρωλίγκας, Ρεάλ Μαδρίτης, και στα «κλειδιά» που θα κρίνουν εν πολλοίς το αποτέλεσμα και θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού ΑΚΤOR.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x