Euroleague

Πετρίδης: «Να δείξει μια καλύτερη εικόνα ο Παναθηναϊκός - Για αυτό πήρε τον Παππά»

Ο Γιώργος Πετρίδης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί είναι πολύ σημαντικό το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια αλλά και τους λόγους της ενεργοποίησης του Νίκου Παππά.

Δεν προκαλεί έκπληξη η επιστροφή του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η ενεργοποίηση του Νίκου Παππά έχει μια λογική, ήταν στις προπονήσεις εδώ και καιρό, παρακολουθούσε και τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω πότε θα τον ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός, είναι μια κίνηση για να κλείσει και ο ίδιος την καριέρα του στην ομάδα που αγαπάει. Θα δούμε στην πράξη αν και πόσο μπορεί να βοηθήσει», είπε αρχικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το σημερινό ματς των «πράσινων» με την Μπασκόνια, εστιάζοντας στην επιθετική ικανότητα της ισπανικής ομάδας και χαρακτηρίζοντάς την ευχάριστη έκπληξη της Euroleague.

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε μετά από πολύ καιρό όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μια εβδομάδα γεμάτη προπονήσεις, άρα θα πρέπει να δούμε μια καλύτερη εικόνα από πλευράς Παναθηναϊκού που θα κάνει τον κόσμο του να χαμογελάσει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x