Euroleague

Πετρίδης: «Να σταματήσει τα σκαμπανεβάσματα και να μπει στον... ίσιο δρόμο ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ατυχία που έχει ο Παναθηναϊκός, σε επίπεδο τραυματισμών φέτος, επισημαίνοντας ότι πρέπει να «χτίσει», έστω, κάτι, για τη νέα σεζόν από φέτος.

Δεν είναι μόνο τα δικά του λάθη, αλλά και η… γκαντεμιά που έχει πλήξει τον Παναθηναϊκό τη φετινή χρονιά, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Πέραν των άλλων ο Παναθηναϊκός έχει και προβλήματα με την ατυχία. Βαρύ διάστρεμμα αντίστοιχο του Πονίτκα υπέστη ο Αγραβάνης νομίζω ότι θα είναι και οι δύο έξω από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γουόλτερς επίσης είναι εκτός, βασικά είναι μια μέσα και τρεις έξω. Αυτό που έχει τώρα σημασία για τον Παναθηναϊκό είναι να σταματήσει τα σκαμπανεβάσματα, το είπε χθες και ο κόουτς Σερέλης. Πλησιάζοντας στο τέλος της σεζόν, δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την δεύτερη θέση και, με την εικόνα που βγάζει, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για την παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπει στον ίσιο δρόμο, να κάνει ότι μπορεί για να έχει χτίσει κάτι ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το θέμα του νέου προπονητή, ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι το «τριφύλλι» έχει κάνει την πρόταση του στον Πάμπλο Λάσο και περιμένει.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x