Euroleague

Ο Τρινκιέρι δεν έχει όμορφες αναμνήσεις από το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος δεν έχει κερδίσει ποτέ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Μπάγερν (20:30) για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι, να μην έχει ούτε μία νίκη σε πέντε παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει επισκεφτεί την έδρα των «πράσινων» με τρεις διαφορετικές ομάδες χωρίς όμως να έχει πετύχει νίκη σε πέντε ματς.

Αρχικά ως προπονητής της Καντού τον Οκτώβριο του 2012 ηττήθηκε με σκορ 78-76 με τον Παναθηναϊκό να έχει στον πάγκο τον Αργύρη Πεδουλάκη. Πέντε χρόνια αργότερα ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε ξανά στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά με την Μπάμπεργκ. Τον Φλεβάρη του 2017 λοιπόν γνώρισε την ήττα από το «τριφύλλι» με σκορ 81-72. Η τρίτη ήττα ήρθε μόλις 8 μήνες αργότερα με σκορ 93-83 σε ένα από τα πρώτα ματς της νέας σεζόν.

Φτάνοντας στην Μπάγερν, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, μετρά ήδη δύο ήττες. Ο 52χρονος βρήκε στον δρόμο του τον Νοέμβριο του 2020 την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, και ηττήθηκε για άλλη μια φορά με σκορ 83-76. Τον Μάρτιο του 2022 φτάνουμε στην πέμπτη και τελευταία έως τώρα ήττα του Τρινκιέρι στο ΟΑΚΑ, με 80-67.

Έναν χρόνο μετά ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επεκτείνει το σερί απέναντι στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος αδιαμφισβήτητα θα ψάξει αντίδραση ώστε να δώσει τέλος στη κατάρα του ΟΑΚΑ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x