Euroleague

Πετρίδης: «Ίσως η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν - Ο Αταμάν φαίνεται να μην εμπιστεύεται μέρος του ρόστερ»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την ήττα από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Την ανάλυση της ήττας του Παναθηναϊκού AKTOR από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη για τη 12η αγωνιστική της Euroleague επιχείρησε να κάνει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μιλώντας στην εκπομπή «ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ» στάθηκε στο ροτέισον που πρέπει να ανοίξει ο Εργκίν Αταμάν και τη λανθασμένη νοοτροπία της ομάδας, ενώ έκανε λόγο για την ίσως χειρότερη εμφάνιση των «πράσινων» στη σεζόν.

«Είναι πολύ δύσκολη η επόμενη ημέρα μετά το χθεσινό ματς, πρόκειται για τη χειρότερη εμφάνιση φέτος. Ίσως μόνο αυτή στον τελικό του Σούπερ Καπ ήταν χειρότερη», είπε αρχικά και εξήγησε: «Έγιναν πολλά φτηνά λάθη, χωρίς στοιχειώδη πίεση, τα ριμπάουντ πλήγωσαν την ομάδα. Σε 2 και 3 περιπτώσεις ανανέωναν την επίθεση στην ίδια φάση με επιθετικά ριμπάουντ. Δεν μου άρεσε καθόλου η νοοτροπία».

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως ο Εργκίν Αταμάν δεν ανοίγει το ροτέισον, δείχνοντας πως ίσως δεν εμπιστεύεται αρκετά κάποιους παίκτες του: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως ο Αταμάν φαίνεται ότι δεν εμπιστεύεται ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ. Περιορίστηκε σε ένα ροτέισον 6 παικτών, δεν μπορεί να βγει η σεζόν με 6 παίκτες και θα πρέπει να αλλάξει αυτό. Χθες δεν εμπιστεύτηκε τον Βιλντόσα, ο Μαντζούκας έπαιξε ένα λεπτό, ο Μπαλτσερόφσκι 4 λεπτά. Περισσότερο καις τους παίκτες σε αυτό το διάστημα…».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει χάσει φέτος αρκετά ματς στις λεπτομέρειες, αλλά και στο ότι εκμεταλλεύεται την έδρα του αλλά εκτός δεν τα καταφέρνει το ίδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x