Euroleague

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός για 33 λεπτά δεν υπήρχε στην επίθεση»

Ο Γιώργος Πετρίδης εντόπισε στην επίθεση το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Κυρίως επιθετικό ήταν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ οδηγώντας στην ήττα από τη Μακάμπι, παρά την αντεπίθεση των τελευταίων λεπτών.

«Για 33-34 λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν υπήρχε στην επίθεση. Δεν έβγαλε συνεργασίες και δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί ακόμη και το καλό ξεκίνημα στην άμυνα που έκανε στα πρώτα λεπτά. Ο Πέρι είχε μία ακόμη κακή βραδιά και ίσως θα έπρεπε να είχε πάει στον πάγκο πολύ πιο γρήγορα», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για την πρώτη εμφάνιση και τις πρώτες εντυπώσεις του Γιόγκι Φέρελ, είπε: «Ο Φέρελ δεν έκανε πάρα πολλά πράγματα, αλλά έδειξε ικανός να δημιουργήσει. Έδωσε 3 ασίστ και έκανε τα απλά που ζητά ο Πρίφτης από τον άσο του. Χρειάζεται όμως χρόνο, γιατί είχε κάνει 2-3 προπονήσεις με την ομάδα».

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια, επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με 4/5 ματς εκτός έδρας. Πλέον το πρόγραμμα στρώνει κάπως και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα και πνευματικά, γιατί ακόμη κι αν έχεις δύσκολες αποστολές εκτός έδρας, δεν είναι εύκολο να χάνεις συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x