Euroleague

Πετρίδης: «Πρέπει να παίξει με το μυαλό της Μακάμπι ο Παναθηναϊκός AKTOR - Να είναι σκληρός από το πρώτο λεπτό»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του σημερινού εξαιρετικά σημαντικού αγώνα με τη Μακάμπι.

Αφού σχολίασε την ανακοίνωση της Ευρωλίγκας για την ένσταση που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός ΑKTOR για τις διαιτητικές αποφάσεις στο τρίτο παιχνίδι της σειράς ο Γιώργος Πετρίδης μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες από το… στρατόπεδο των πράσινων για την σημερινή αναμέτρηση.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων επεσήμανε την εξαιρετικά μεγάλη σημασία του ματς και υπογράμμισε ότι θα πρέπει οι παίκτες του Αταμάν να μην επιτρέψουν στη Μακάμπι να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, να είναι περισσότερο σκληροί από την αρχή του αγώνα και να είναι συγκεντρωμένοι και σκληροί από το πρώτο λεπτό.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Παναθηναικός έχει μπει πολύ χαλαρός στο ματς. Πρέπει να παίξεις με το μυαλό της Μακάμπι για να της δημιουργήσεις πρόβλημα και να μην την αφήσεις να έχει και πάλι αυτή τον ρυθμό του αγώνα. Θεωρώ ότι σήμερα οι παίκτες του Αταμάν θα πρέπει να είναι πολύ σκληροί και μαχητικοί», ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ για τον Σλούκα ανέφερε ότι περιμένουν σήμερα όλοι μια μεγάλη εμφάνιση.

Τέλος, πρόσθεσε ότι ο Μπόλντουιν μάλλον θα είναι διαθέσιμος, έκανε χθες προπόνηση και εκτιμάται ότι θα είναι στην 12άδα και ανάλογα με το πώς πηγαίνει το ματς θα χρησιμοποιηθεί από τον Κάτας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x