Euroleague

Πετρίδης: «Θα το φτάσει στα άκρα για τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός»

Στις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο ματς με την Παρτιζάν και όχι μόνο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο Γιώργος Πετρίδης απέδωσε στο πολύ κακό ξεκίνημα και τα φαλτσοσφυρίγματα της διαιτησίας την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν προαναγγέλλοντας έντονες αντιδράσεις προς την Ευρωλίγκα.

«Ο Παναθηναϊκός μπήκε κοιμισμένος, χωρίς διάθεση να παίξει άμυνα και πέρασαν επτάμισι λεπτά για να κάνει το πρώτο φάουλ. Έτσι έβαλε στο παιχνίδι τον Πάντερ, έχασε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και πάλι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Σε αυτό το κακό ξεκίνημα έχει ευθύνες ο Ράντονιτς. Η ομάδα πάλεψε στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά που θα μπορούσε να ψυχολογικά να βοηθήσει την ομάδα», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ό,τι και να πούμε για τη διαιτησία είναι λίγο. Εξοργίστηκαν όλοι στην ομάδα και στο ΟΑΚΑ. Ειδικά στη φάση του φάουλ στο κάρφωμα που πάει να κάνει ο Μπέικον, το παιχνίδι από εκεί που θα πήγαινε στο -4 πήγε στο -10 με την τεχνική ποινή και το τρίποντο του Πάντερ. Και δεν είναι μόνο αυτή η φάση που αδικήθηκε ούτε το πρώτο παιχνίδι που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός θα το φτάσει στα άκρα για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα, ό,τι περνά από το χέρι του θα το κάνει», πρόσθεσε.

Όσο για το αν τίθεται θέμα Ράντονιτς; «Αν δεν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και δεν έρθουν καλύτερα αποτελέσματα, ασφαλώς και θα τεθεί θέμα προπονητή. Σε αρκετά ματς ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μην ξέρει τι θέλει να παίξει. Ο Ράντονιτς έχει τις ευθύνες του, αλλά υπάρχουν και ελαφρυντικά, όπως με τις συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ και χθες με τη διαιτησία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x